ОБЩИ УСЛОВИЯ

Тези  условия се отнасят до използването на всякаква информация, снимки, документи и / или други услуги в онлайн vernissage.bg  (наречен накратко „Уебсайт“).
Моля, прочетете внимателно настоящите Общи условия, преди да се регистрирате и / или да поръчате стоки от Уебсайта.

Уебсайтът се управлява от ВЕРНИСАЖ К ЕООД, с настоящ адрес: БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, ж.к. Меден рудник, бл 453, ДДС номер: BG206395563

ВЕРНИСАЖ К ЕООД  си запазва  правото периодично да преразглежда и изменя настоящите Общи условия.
В момента, в който посещавате или поръчвате стоки от Уебсайта, Вие се съгласявате с Общите условия.

Ако имате въпроси относно Уебсайта, моля свържете се с нас на +359 886 340 096 или на имейл vernissageltd@gmail.com

 ОТКАЗ ОТ ОТГОВОРНОСТ ЗА ВЪНШНИ ВРЪЗКИ

Онлайн страниците на Уебсайта vernissage.bg  може да съдържат връзки към други сайтове в Интернет. ВЕРНИСАЖ К ЕООД изрично заявява, че няма влияние върху оформлението или съдържанието на свързаните страници. Ето защо ВЕРНИСАЖ К ЕООД се разграничава от съдържанието на свързаните страници на трети страни. Този отказ важи за всички показвани връзки и за цялото съдържание на страниците, към които водят връзките.

ВЕРНИСАЖ К ЕООД полага всички усилия, за да поддържа на сайта си вярна, точна и актуална информация, без това да изключва възможността инцидентно да възникват обективни несъответствия или пропуски. ВЕРНИСАЖ К ЕООД не носи отговорност за последиците, в това число евентуални вреди, породени от или свързани по какъвто и да е начин с достъпа, употребата или невъзможността за употреба на този сайт. Цялата информация на сайта се предоставя в съответствие с действащото българско законодателство, без гаранция от страна на ВЕРНИСАЖ К ЕООД за нейната ненакърнимост и безопасност от злонамерени атаки на трети лица.

ВЕРНИСАЖ К ЕООД не носи отговорност за съдържанието, верността и законосъобразността на препратки към Интернет страници и на услуги или ресурси, които са станали достояние на ПОТРЕБИТЕЛЯ при ползването на Страницата. 

ВЕРНИСАЖ К ЕООД не носи отговорност за субективните възприятия и интерпретация на точността, пълнотата и полезността на информационните ресурси на този сайт.

ВЕРНИСАЖ К ЕООД има право на обезщетение за всички вреди, разноски и претенции на трети лица, които са следствие от нарушение на тези общи условия и/или нерегламентирана употреба на услугите на сайта.

ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ

Освен ако не е посочено друго, правата върху интелектуална собственост в съдържанието на всички страници в този Уебсайт са собственост или лицензирани на vernissage.bg или се използват с разрешението на собственика.

Съдържанието на този Уебсайт не може да бъде копирано, възпроизвеждано, променяно, изтегляно или използвано под каквато и да е форма без предварително писмено разрешение от ВЕРНИСАЖ К ЕООД.

ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ

Личните данни, които предоставяте на vernissage.bg ще бъдат използвани единствено и само във връзка в обслужването Ви като клиент – за обработка и доставка на поръчката, осъществяването на връзка с Вас и доставяне на информация под формата на информационен бюлетин (абонаментът, за който можете да отмените по всяко време). Vernissage.bg Ви гарантира, че личните Ви данни няма да бъдат предоставяни на трети лица или използвани за цели различни от упоменатите в  Политиката за поверителност на данни.  Вижте повече ТУК. 

Shopping Cart
Scroll to Top